085 - 401 77 20

Telefonisch

[email protected]

Afdeling Verkoop

085 - 401 77 20

Audio

Van opname tot edit en van voice-0ver tot volledige mix van audio!

Media

Ontwerp, drukwerk en alle overige soorten media

Video

Wij leveren video voor elk project!

Voice-over

Voice-overs voor elk soort project! Van A-stemmen tot het mixen van je eigen stem.

BEKIJK AL ONZE MOGELIJKHEDEN

Aftermovies

In de bruisende wereld van evenementen is het vastleggen van elk speciaal moment essentieel. Aftermovies of ook wel Event Video’s genoemd, doen meer dan alleen beelden opnemen; ze vertellen verhalen, roepen emoties op en creëren duurzame herinneringen die generaties kunnen overstijgen. 

AFTERMOVIES

 

Bij Vimeva, uw vertrouwde videoproductiebedrijf uit Enschede, begrijpen we de kracht van visuele herinneringen. Aftermovies zijn een essentiële manier om de essentie en energie van uw evenement vast te leggen en te delen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, muziekfestival, sportevenement of bruiloft, een aftermovie zorgt ervoor dat de beste momenten voor altijd bewaard blijven.

Wat is een Aftermovie?

Een aftermovie is een dynamische samenvatting van een evenement, waarin hoogtepunten en unieke momenten op een aantrekkelijke manier worden weergegeven. Het doel is om de sfeer en beleving van het evenement op een levendige manier te hercreëren, zodat deelnemers en geïnteresseerden deze keer op keer kunnen herbeleven.

Waarom een Aftermovie?

Beleving Vastleggen
Een aftermovie vangt de emoties, de sfeer en de unieke momenten van uw evenement, waardoor een blijvende herinnering ontstaat.

Promotie en Marketing
Gebruik de aftermovie als een krachtig marketinginstrument om toekomstige evenementen te promoten. Laat zien hoe geweldig uw vorige evenement was en trek nieuwe bezoekers aan.

Delen op Social Media
Aftermovies zijn perfect voor het delen op social media. Ze zijn kort, krachtig en visueel aantrekkelijk, waardoor ze veel engagement genereren.

Waardevolle Feedback
Door het bekijken van de aftermovie kunt u inzicht krijgen in de reacties en ervaringen van de deelnemers, wat waardevolle feedback kan opleveren voor toekomstige evenementen.

MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden voor video en audio zijn eindeloos. Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden samengevat voor Aftermovies. Uiteraard zijn andere diensten in overleg ook mogelijk.

CINEMATISCH

PRE PRODUCTION

MASTERING

DRONE/LUCHTBEELDEN

POST PRODUCTION

LIVE

RUW BEELDMATERIAAL

MULTICAM

TV/RADIO

VoORBEELD

De mogelijkheden voor video en audio zijn eindeloos. Een voorbeeld van een aftermovie hebben we natuurlijk ook! Meer voorbeelden bekijken? Kijk dan onder “ONS WERK” voor meer informatie en voorbeelden!

Waarom vimeva?

 

Als een lokaal bedrijf in Enschede, zijn we gemakkelijk bereikbaar en begrijpen we de lokale markt en cultuur. Deze betrokkenheid vertaalt zich in een persoonlijke en toegankelijke service, waarbij we altijd beschikbaar zijn voor overleg en ondersteuning, zodat uw project soepel en volgens planning verloopt.

Bij Vimeva streven we ernaar om creatief en innovatief te zijn in al onze producties. We denken buiten de gebaande paden en gebruiken de nieuwste technieken en trends in videoproductie om unieke en boeiende video’s te maken die uw verhaal op een impactvolle manier vertellen.

Vimeva heeft jarenlange ervaring in de videoproductie-industrie. Ons team van deskundige videografen en editors heeft een breed scala aan projecten uitgevoerd, van aftermovies tot bedrijfsfilms en promotievideo’s. Onze expertise zorgt ervoor dat elk project met de hoogste kwaliteit en professionaliteit wordt uitgevoerd.

Wij geloven in een klantgerichte aanpak en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en doelen. Van het eerste overleg tot de uiteindelijke oplevering, we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet en deze overtreft.

Richtprijzen

 

Om een beeld te geven van de prijzen voor bijvoorbeeld een aftermovie hebben wij gekozen om een aantal richtprijzen die wij hanteren op onze website te vermelden. Uiteraard kunnen wij diensten leveren voor iedereen en tegen vele tarieven. Neem altijd contact met ons op voor de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Years Of Experience

Trusted Clients

VISITED CONFERNCES

Awards Won

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen. Uiteraard zijn we graag van dienst. Liever mailen of bellen? Dat kan uiteraard ook! We zijn bereikbaar via het e-mailadres [email protected] of telefonisch op het nummer: 085 - 401 77 20.