085 - 401 77 20

Telefonisch

[email protected]

Afdeling Verkoop

085 - 401 77 20

Audio

Van opname tot edit en van voice-0ver tot volledige mix van audio!

Media

Ontwerp, drukwerk en alle overige soorten media

Video

Wij leveren video voor elk project!

Voice-over

Voice-overs voor elk soort project! Van A-stemmen tot het mixen van je eigen stem.

BEKIJK AL ONZE MOGELIJKHEDEN

MEERCAMERAREGISTRATIE

Meercameraregistratie, ook wel Mutlicam genoemd, is een dienst waarbij wij meerdere camera’s inzetten om een mooie totaalregistratie van je evenement of bijeenkomst te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een theatervoorstelling, musical of het vastleggen van video in een glazen huis. Ook leveren we uiterlijk alle overige techniek.

Heb je een leuk idee dat je met verschillende camera’s en technieken wenst te laten vastleggen? Of wil je je eigen glazen huis starten (zoals 3FM dit elk jaar doet met Serious Request of MNM in België met het warmste huis) dan kunnen wij hier de volledige professionele techniek voor leveren. Van PTZ (beweegbare) camera’s tot vaste bediende camera’s maar ook een drone (indien mogelijk) of crane camera kunnen we inzetten voor verschillende doeleinden. 

Daarnaast zijn we ook in het bezit van Omniplayer. Dit is hét radiosysteem dat door elk radiostation in Nederland en omliggende landen gebruikt wordt. Omniplayer is een muziek-afspeelsysteem voor radio en televisie en wij verzorgen hier locatie-uitzendingen mee.

Voor meer informatie neem je uiteraard contact op met Vimeva Media.

Video van Vimeva

De 4 eigenschappen van professionele video

Onze missie is om hoogwaardige, informatieve, en onderhoudende content te creëren en te leveren aan ons publiek. We streven ernaar om betrouwbare bronnen van nieuws en informatie te zijn, verhalen te vertellen die mensen raken, en een positieve impact te hebben op de samenleving door middel van onze media-uitingen.

Professionele beelden

Wij bouwen aan professionele beelden en zijn graag van dienst waar het gaat om hoogwaardige beeldkwaliteit en fantastisch mooie projecten waarin het eindresultaat centraal staat.

Vakkundige professionals

Wij werken met vakkundige mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: Iets moois creëren. Dit doen we uiteraard met passie voor elk project en met de beste apparatuur. Vakkundig en met de beste service.

De allerbeste equipment

Wij werken met de meest professionele apparatuur, de beste camera’s en de meest uiteenlopende professionele lenzen. Van Full HD tot 4K en zelfs 8K Kwaliteit equipment leveren wij voor elk project.

Totale service van A tot Z

Bij Vimeva Nederland leveren we niet enkel crew maar denken we natuurlijk uitgebreid mee met elk project. Van draaiboek tot teksten en van social media tot de bouw van een volledige studio.

De beloften van Vimeva

Service vinden wij belangrijk!

Wij denken niet alleen graag mee in de uitvoering, ook bij de organisatie en het samenstellen van bijvoorbeeld een draaiboek denken we graag met je mee. Bij Vimeva Nederland zijn we niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van video, ook voor audio, teksten, social media en webhosting ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de expertise in huis om je van dienst te zijn en de beste service te bieden.

 Kwaliteit is the key!

De kwaliteit van beelden staat voor ons nooit ter discussie. We focussen ons op de allerbeste kwaliteit beeld. Niet alleen leveren we FullHD video, maar indien wenselijk kunnen we ook 4K of zelfs 8K Kwaliteit camera’s inzetten voor verschillende projecten. Beeld en geluid van Vimeva Nederland is dus altijd van hoge kwaliteit en we helpen je dan ook graag beelden voor je project naar een hoger level te tillen.

Professionaliteit is erg belangrijk

We denken bij Vimeva Nederland graag met je mee en dat kun je terugvinden in onze werkwijze. Niet alleen helpen we je graag met het ontwikkelen van een draaiboek, teksten en graphics voor je project, ook vinden we het belangrijk passende crew te leveren. Zo draagt onze crew altijd passende kleding bij elk evenement, zorgen we dat onze crew nooit op de voorgrond treedt en zorgen we tevens voor passende afwerking van apparatuur.

Vertrouwen is goed, controleren is beter!

Deze uitdrukking heb je vast vaker gehoord, wij passen hem graag toe! Wij controleren al ons beeldmateriaal en het eindproduct wordt bij ons pas verzonden wanneer dit door meerdere ogen is bekeken. Wij vinden eindcontrole dan ook extreem belangrijk en het is een standaard onderdeel van ons proces. We vinden

%

Klanttevredenheid

Klanten

Aantal projecten

Beschikbare opslag

Wij leveren video met veel plezier!

   We streven ernaar om onze opdrachtgevers te voorzien van geweldige video’s met fantastische audio en de beste special fx. Natuurlijk doen we dat met heel veel plezier. Niet alleen video is onze passie maar ook hechten wij veel waarde aan klantenservice en perfecte communicatie.

We blijven vooroplopen in de media-industrie door voortdurend nieuwe technologieën en platforms te omarmen. Dit stelt ons in staat om boeiende en meeslepende ervaringen te creëren voor ons publiek. Niet alleen nemen we je graag mee in het volledige proces, wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers de mogelijkheid hebben om de juiste keuzes te maken voor een geweldig eindresultaat.

Vimeva Media is een toonaangevend mediabedrijf uit het oosten van Nederland. We staan graag voor je klaar en produceren de allermooiste video’s in binnen- en buitenland. Zorgeloos video’s maken is niet alleen ons werk, maar zeker ook onze passie! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijsindicatie

Om inzicht te geven in de kosten die het bouwen van een aftermovie met zich meebrengen hebben wij een prijsindicatie online gezet.

Let erop dat het hier gaat om een indicatie en dat dit geen pakketten zijn die we kant-en-klaar aanbieden. We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor je project kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn.

Aftermovie 4 uur

€ 895,-

 • 4 uur aanwezig
 • Incl. equipment
 • 1 cameraman
 • 1 aftermovie
 • All-in Prijs

Een aftermovie waarbij 1 cameraman gedurende 4 uur aanwezig is bij je project inclusief camera en accessoires. De aftermovie wordt standaard bewerkt en eventuele wensen dienen van tevoren worden aangegeven.

New

Aftermovie 6 uur

€ 1.495,-

 • 6 uur aanwezig
 • Incl. equipment
 • 1 cameraman
 • 1 aftermovie
 • All-in Prijs

Een aftermovie waarbij 1 cameraman gedurende 6 uur aanwezig is bij je project inclusief camera en accessoires. De aftermovie wordt standaard bewerkt en eventuele wensen dienen van tevoren worden aangegeven.

Aftermovie 4 uur incl. drone

€ 1.895,-

 • 6 uur aanwezig
 • Incl. equipment
 • 1 cameraman
 • 1 drone-operator
 • 1 aftermovie

Het complete Aftermovie 4 uur plan maar dan inclusief een drone-operator en een drone om geweldige beelden vanuit de lucht te maken. Met dit plan ben je verzekerd van geweldige beelden (ook vanuit de lucht) van je project.

*Let op! De prijzen genoemd op deze pagina zijn indicaties. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij brengen offertes uit per project. Het is daarom belangrijk contact met ons op te nemen voor een definitieve prijs.

Ervaar de professionele video’s van Vimeva Media

Onze missie is om mooie video’s te maken en onze klanten tevreden te stellen. Met de beste kwaliteit video’s en ervaren medewerkers leveren we de beste service. Voor een vrijblijvend gesprek met ons neem je natuurlijk contact met ons op.

Neem contact met ons op

Dienst

11 + 10 =

Contact

085 - 401 77 20

Support

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of door rechtsonderin op de chat button te klikken. Zo kun je direct met een medewerker in contact komen.