085 - 401 77 20

Telefonisch

[email protected]

Afdeling Verkoop

085 - 401 77 20

Audio

Van opname tot edit en van voice-0ver tot volledige mix van audio!

Media

Ontwerp, drukwerk en alle overige soorten media

Video

Wij leveren video voor elk project!

Voice-over

Voice-overs voor elk soort project! Van A-stemmen tot het mixen van je eigen stem.

BEKIJK AL ONZE MOGELIJKHEDEN

DISTRIBUTIE

Het opnemen en bewerken van audio is natuurlijk de basis voor een mooi eindresultaat. Uiteindelijk moeten opgenomen bestanden ook ergens te vinden zijn. Voor het online zetten van muziek op bijvoorbeeld Spotify, Apple Music, Tidal en alle andere platformen spreek je over de distributie van audio. Vimeva Nederland helpt je uiteraard graag om je muziek vindbaar te maken op internet.

Voor audio-distributie worden voor onze klanten geen extra kosten gerekend. Uiteraard betaal je wel de gebruikelijke fees voor het afspelen bij onze partners. Bij Vimeva Media bouwen we graag aan orkestbanden voor artiesten, verzorgen we de volledige opnames van jouw nieuwe track en leveren we uiteraard fantastische high quality videoclips.

Audio van Vimeva

De 4 eigenschappen van professionele audio

Onze missie is om hoogwaardige, informatieve, en onderhoudende content te creëren en te leveren aan ons publiek. We streven ernaar om betrouwbare bronnen van nieuws en informatie te zijn, verhalen te vertellen die mensen raken, en een positieve impact te hebben op de samenleving door middel van onze media-uitingen.

Professionele audio

Wij bouwen aan professionele audio. Niet alleen schenken wij veel aandacht aan de professionele opname van onze audio. Ook de nabewerking is voor ons een belangrijk onderdeel.

Vakkundige professionals

Wij werken met vakkundige mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: Iets moois creëren. Dit doen we uiteraard met passie voor elk project en met de beste apparatuur. Vakkundig en met de beste service.

De allerbeste equipment

Wij werken met de meest professionele apparatuur, de beste microfoons en de meest uiteenlopende professionele equipment. Van professionele opname-apparatuur tot de beste nabewerkingssoftware.

Totale service van A tot Z

Bij Vimeva Nederland leveren we niet enkel crew maar denken we natuurlijk uitgebreid mee met elk project. Van draaiboek tot teksten en van social media tot de bouw van een volledige studio.

De beloften van Vimeva

Service vinden wij belangrijk!

Wij denken niet alleen graag mee in de uitvoering, ook bij de organisatie en het samenstellen van bijvoorbeeld een draaiboek denken we graag met je mee. Bij Vimeva Nederland zijn we niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van video, ook voor audio, teksten, social media en webhosting ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de expertise in huis om je van dienst te zijn en de beste service te bieden.

 Kwaliteit is the key!

De kwaliteit van beelden staat voor ons nooit ter discussie. We focussen ons op de allerbeste kwaliteit beeld. Niet alleen leveren we FullHD video, maar indien wenselijk kunnen we ook 4K of zelfs 8K Kwaliteit camera’s inzetten voor verschillende projecten. Beeld en geluid van Vimeva Nederland is dus altijd van hoge kwaliteit en we helpen je dan ook graag beelden voor je project naar een hoger level te tillen.

Professionaliteit is erg belangrijk

We denken bij Vimeva Nederland graag met je mee en dat kun je terugvinden in onze werkwijze. Niet alleen helpen we je graag met het ontwikkelen van een draaiboek, teksten en graphics voor je project, ook vinden we het belangrijk passende crew te leveren. Zo draagt onze crew altijd passende kleding bij elk evenement, zorgen we dat onze crew nooit op de voorgrond treedt en zorgen we tevens voor passende afwerking van apparatuur.

Vertrouwen is goed, controleren is beter!

Deze uitdrukking heb je vast vaker gehoord, wij passen hem graag toe! Wij controleren al ons beeldmateriaal en het eindproduct wordt bij ons pas verzonden wanneer dit door meerdere ogen is bekeken. Wij vinden eindcontrole dan ook extreem belangrijk en het is een standaard onderdeel van ons proces. We vinden

%

Klanttevredenheid

Klanten

Aantal projecten

Beschikbare opslag

Wij leveren audio met veel plezier!

We streven ernaar om onze kijkers, lezers en luisteraars te inspireren, hun kennis te vergroten en hun wereldbeeld te verruimen. We willen een positieve invloed hebben op hun leven en de samenleving als geheel.

We blijven vooroplopen in de media-industrie door voortdurend nieuwe technologieën en platforms te omarmen. Dit stelt ons in staat om boeiende en meeslepende ervaringen te creëren voor ons publiek.

Vimeva Media is een toonaangevend mediabedrijf uit het oosten van Nederland. We staan graag voor je klaar en produceren de allermooiste video’s in binnen- en buitenland. Zorgeloos video’s maken is niet alleen ons werk, maar zeker ook onze passie!

Ervaar de professionele video’s van Vimeva Media

Onze missie is om mooie video’s te maken en onze klanten tevreden te stellen. Met de beste kwaliteit video’s en ervaren medewerkers leveren we de beste service. Voor een vrijblijvend gesprek met ons neem je natuurlijk contact met ons op.

Neem contact met ons op

14 + 10 =

Contact

085 - 401 77 20

Support

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of door rechtsonderin op de chat button te klikken. Zo kun je direct met een medewerker in contact komen.